Tractament culinari de la carn

Dies: 19 de març
Horari: 16.00h
Professor: Dani Lechuga. Cuiner
Modalitat: Presencial

CONTINGUT:

  • Efecte de diferents mètodes de cocció sobre les característiques tecnològiques i sensorials de la carn.
  • Mètode de cocció i salut: compostos nocius i compostos saludables.

 

DESTINATARIS:
Adreçat a tothom que treballi en el sector carni, també a restauradors, cuiners i altres professionals interessats i que vulgui posar-se al dia i reciclar els seus coneixements sobre la carn.

PONENTS:
Dani Lechuga. Cuiner.

Lloc: Fundació Oficis de la Carn (C/Consell de Cent, 80 - Barcelona) - Sala d’actes de la planta entresol
Data: 19 març
Horari: 16.00h a 20.00h
Places limitades
Preu: 40€ 

INSCRIPCIONS A TRAVÉS D'AQUEST FORMULARI: FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Si vols compartir...